Aerodrom Tivat dočekao milionitog putnika
Foto: Radio Tivat

Boravak u hotelu Palas

Aerodrom Tivat dočekao milionitog putnika

Milionitog putnika u ovoj godini na aerodromu Tivat Ruskinju, Neliu Belovu „Aerodromi Crne Gore“ nagradili su vikendom u hotelu „Palas“ u Budvi.

Nju i njenog muža Nikolu koji su u Tivat sletjeli avionom „Montenegroerlajnza“ iz Moskve dočekali su i poklone uručili direktor ACG Danilo Orlandić i direktor Aerodroma Tivat, Radovan Marić sa saradnicima.

„Obradovao me je poklon. Veoma volimo Crnu Goru, ovdje smo već peti put. Ovo je veoma lijepa zemlja“, rekla je Nelia dok je njen muž Nikola zahvalio na dočeku i istakao da im je čast što je baš njegova supruga milioniti putnik na tivatskoj vazdušnoj luci, prenosi Radio Tivat.

Direktor ACG, Danilo Orlandić je istakao da je ove godine milioniti putnik na pistu tivatskog aerodroma sletio 12 dana ranije nego prošle godine i da je to zasluga prije svega svih zaposlenih.

„Na današnji dan imamo milion i 850 hiljada putnika na aerodromima Crne Gore i jako je bitno istaći da ćemo u odnosu na decembar prošle godine kad smo imali milionitog putnika u Podgorici taj broj broj imati vjerovatno mjesec ili dva ranije. Najveće zasluge imaju naši radnici na Aerodromu Tivat koji pod teškim vremenskim i svim drugim mogućnostima uspijevaju da ove stvari urade. Naše projekcije su da ćemo u septembru imati 200.000 putnika što će značajno unaprijediti i prihode ove države i našeg društva“, rekao je Orlandić ističući da se radovi na izgradnji privremenog objekta za odlazeće putnike na Aerodromu Tivat odvijaju planiranom dinamikom. On je podsjetio na ulaganja ACG na Aerodromu Tivat u vezi infrastrukture i poboljšanja higijenskih uslova. „Imamo prvi put toalete u dolazećem terminalu, priključili smo aerodrom na gradsku kanalizaciju. Mislim da ćemo u narednoj sezoni sa novim privremenim objektom, mnogo lakše i komfornije opslužiti putnike“, istakao je direktor ACG.

Direktor Aerodroma Tivat, Radovan Marić je istakao da je ovo u pitanju prije svega rezultat rada zaposlenih u ovoj vazdušnoj luci koji su do kraja posvećeni svom poslu. „Trudimo se da u mjeri mogućeg izvučemo maksimum. Imamo mnogo ograničenja, ekstremno malu terminalnu zgradu i dosta drugih nedostataka ali iz ovoga treba izvući maksimum. To najbolje rade radnici na Aerodromu Tivat“, rekao je Marić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.