SD: Pitanje je vremena kada će predsjednik podgoričkog odbora SDP-a izgubiti borbu sa kompleksima
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Indirektan napad

SD: Pitanje je vremena kada će predsjednik podgoričkog odbora SDP-a izgubiti borbu sa kompleksima

Samo je bilo pitanje vremena kada će predsjednik podgoričkog odbora SDP-a koji u trojnoj koaliciji nije prešao cenzus u Glavnom gradu izgubiti borbu sa svojim kompleksima i odlučiti da se pojavi u javnosti, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore.

Kako su naveli, zato ne čudi indirektan napad potpredsjednika partije u nestajanju na menadžment Aerodroma iz redova Socijaldemokrata. Za direktno, kako smatraju, više nemaju ni hrabrosti, ni uporišta među biračima. No, "ni ovi bezuspješni pokušaji nanošenja štete našoj partiji ne mijenjaju činjenicu da SD konstantno raste, a njegov i Rankov SDP nepovratno posrće".

"Nevjerovatno je kako neko, pa bio to i „ekspert“ partije u nestajanju Konjević, nesposobnim naziva menadžment od čijeg dolaska (prije godinu dana) su postignuti najbolji rezultati od osnivanja preduzeća, a vrijednost investicija prešla 7 miliona eura iz sopstvenih sredstava. Netačna je i tvrdnja o prenosu dijela neto dobiti u državni budžet, jer je budžetu države iz neto dobiti od 2011. isplaćeno oko 6,5 miliona eura, od čega je samo 2017. za državni budžet iz neto dobiti izdvojeno preko 3 miliona", saopštili su.

Na kraju, kako su istakli, potpredsjednik partije u nestajanju očigledno nije htio da čuje javno izrečen stav predsjednika Skupštine i predsjednika SD-a da se radi o izuzetno važnom razvojnom državnom pitanju o kome se mora voditi diskusija u Skupštini Crne Gore, na čemu će on kao njen predsjednik posebno insistirati. 

"Očigledno je, analizirajući reagovanje potpredsjednika Stranke Dubokog Posrnuća, da je ono pisano isključivo u političke svrhe. Sasvim suprotno, kao što smo već više puta isticali, politika Socijaldemokrata po ovom, kao i po svim drugim pitanjima, bazirana je na interesu građana i države Crne Gore. Stoga Konjeviću ostavljamo da nastavi bezuspješnu potragu za cenzusom i cijeneći situaciju u kojoj se nalaze on i njegova partija, opraštamo mu i ovakve pokušaje podvala. Pa ipak, dok besciljno luta tražeći ono od čega je miljama daleko, neka vođenje ozbiljne i odgovorne politike ostavi nama", zaključili su.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.