"Pametan čovjek se uči na tuđim greškama, a Demokrate - ni na sopstvenim"

"Sudeći po paranoji u poslednjem saopštenju odbornika Lekovića i poslanika Kolića, Demokrate očigledno žive u paralelnoj stvarnosti", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

Iz ove partije podsjećaju Demokrate "kako izgleda stvarnost".

"DPS je ubjedljivi pobjednik a oni najveći gubitnici na poslednjim izborima u Baru. Rezultat koji su ostvarili je toliko nevažan, da je danas potpuno nebitno da li uopšte djeluju kao politička grupacija a kamoli šta pišu u svojim nemuštim saopštenjima. Vjerujemo da je ovaj nalet skribomanije ustvari pokušaj ovog neuspješnog odbora da javnost podsjete da postoje. Na njihovu žalost, i forma i sadržaj su pogrešni", kažu iz barskog DPS-a.

Ističu da "najnovije teorije zavjere koje nude umjesto odgovora na postavljena pitanja, ukazuju da je pretrpljeni poraz od njih zaista napravio ljude sa iskrivljenim pogledom na svijet".

"Zato ne treba da čudi što ih bivši koalicioni mentori ovih dana nazivaju "sektašima i političkim štetočinama". I zaista, teško da se bilo koji građanin Bara može prisjetiti nekog doprinosa ove partije našem gradu, ukoliko se u doprinose ne računa “eksplozija” komentara i podsmijeha na društvenim mrežama koja je uslijedila nakon nevjerovatnog, histeričnog predizbornog nastupa Alekse Bečića, koji je u nekim momentima poprimao oblik pravog napada. Ali ni toliko težak politički nokaut kakav su Demokrate doživjele nakon tog napada, nije otrijeznio niti ohladio njihove usijane glave. Oni i danas jednako histerišu, kleveću i podmeću, ne shvatajući gdje će tek da završe nakon sljedećih izbora.

Da zaključimo parafrazom jedne narodne poslovice: pametan čovjek se uči na tuđim greškama, a Demokrate - ni na sopstvenim", navodi se u saopštenju OO DPS Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.