Muškarac novčano kažnjen jer je nogom udario galeba
ilustracija

Muškarac novčano kažnjen jer je nogom udario galeba

Muškarac optužen pošto je nogom udario i povrijedio galeba koji je pokušao da mu "otme" čizburger dok je sjedio na plaži u Nju Hempširu, mora da plati kaznu u iznosu od 124 američka dolara, pišu lokalne novine.

Saslušavši očevice, policija Nju Hempšira je ustanovila da je Nejt Ranklos, dok se na lokalnoj plaži spremao da zagrize zalogaj udario i pritom povrijedio galeba koji je pokušao da mu otme "čizburger".

Lokalni mediji pišu da je muškarac sjedio na plaži kad ga je "opkolilo" nekoliko galebova koji su se namjerili na njegov obrok.

Policiji je kazao da je samo pokušao da ih rastjera nogom i da nije imalo loše namjere.

Očevici tvrde da je jednog galeba pritom povrijedio jer je ptica odšepala i vrlo teško poletjela.

U skladu sa zakonom države Nju Hempšir, koja se nalazi u Novoj Engleskoj na sjeveroistoku SAD, galebovi su zaštićena životinjska vrsta.

Hina/N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.