OVIH pet frizura će biti pravi hit za jesen/zimu 2018
Foto: Thinstock

Novi trendovi

OVIH pet frizura će biti pravi hit za jesen/zimu 2018

Dizajneri žele da svaka njihova kolekcija bude prezentovana tačno onako kako su oni to zamislili pa se izgled manekenki od glave do pete pomno osmišljava. Posebno se vodi računa o njihovim frizurama, a odmah nakon revija raspravlja se o novim frizerskim trendovima koje će one pokrenuti.

Parisko izdanje magazina "Vogue" donosi pregled frizura koje će, prema njihovom mišljenju i na temelju viđenog na revijama za jesen/zimu 2018. godine, dominirati u nadolazećoj sezoni. 

Visoka punđa 

Takozvana "top knot" punđa ove jeseni vraća se u neurednom izdanju što znatno olakšava njeno pravljenje. 

Ležerni talasi 

Poznat vam je onaj lagano raščupan izgled kose nakon buđenja? Upravo je taj ležeran efekt poželjan u nadolazećoj jesen-zimskoj sezoni, bez obzira na to da li imate kratku ili dugu kosu. 

146947shutterstock478418185ff

Ilustracija, foto:Shutterstock

Povratak stilu 60-ih 

Ako ste mislili da se voluminozne fen-frizure više nikada neće vratiti u modu, prevarili ste se. 

Frizure s ukrasima inspirisanim 90-ima 

Dobre stare šezesete nijesu jedina decenije kojom su se inspirisali dizajneri. Na revijama smo imali prilike da vidimo čak i "cik-cak" rajfove koje ste obožavali u 90-im, a iz istog razdoblja datira i ljubav prema velikoj količini ukosnica u kosi, prenosi Kosmopolitan. 

Asimetrija i trake kao omaž frizurama iz 80-ih 

Ni jedna nedjelja mode ne prolazi bez odjeće, dodataka, cipela i frizura nastalih pod uticajem stilski najluđeg modno razdoblja. U nadolazećoj sezoni on se vidi u asimetričnom načinu šišanja i ukrasima poput masivnih traka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.