U Novom Pazaru rodile kruške teške čak 2 kilograma! (FOTO)
Foto: Senad Župljanin

Goleme i slatke kao med

U Novom Pazaru rodile kruške teške čak 2 kilograma! (FOTO)

U dvorištu medicinskog radnika Adnana Atka Župljanima iz novopazarskog naselja Rakovac raste kruška čiji su plodovi teški po dva kilograma!

Fotografije džinovske kruške Informeru je prosledio poznati fotoreporter Senad Župljanin, Adnanov brat, koji je nesebično želio da sa građanima Srbije podijeli ovaj neobični fenomen.

Kako je objasnio, jednu od dvije kruške sa slike pojeli su članovi porodice a druga je poslata za Njemačku, na poklon Župljanima koji tamo žive.

4122330021848143151237693614918130154864640n660x887

Foto: Senad Župljanin

Oni koji su je probali kažu da je slatka kao med, možda i slađa.

Ove godine Župljani su kao dar od prirode dobili dvije džinovske kruške ali se nadaju da će ih sledeće biti mnogo više, piše Informer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.