Pariz: Naoružan nožem i gvozdenom šipkom išao ulicom i ranjavao
Foto:Reuters

Uhapšen napadač

Pariz: Naoružan nožem i gvozdenom šipkom išao ulicom i ranjavao

Napadač naoružan nožem i gvozdenom šipkom ranio je u nedelju uveče u Parizu sedam osoba, od kojih četiri teško, saopštilo je parisko tužilaštvo.

Napad je izveden u 19. arondismanu, oko 22:45 sati, prenosi "Parizjen", koji navodi, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da u ovoj fazi istrage nema elemenata koji bi ukazivali na teroristički napad.

Francuski list navodi i da su ranjene osobe prebačene u bolnicu, dok je jedan očevidac u stanju šoka, prenio je Tanjug.

Napadač, koji je punoletan i pretpostavlja se da je Avganistanac, prvo je ubo nožem tri osobe u blizini bioskopa MK2, a potom su muškarci koji su se nalazili na obližnjem terenu za boćanje pokušali ga da zaustave. 

Jedan od njih je bacio kuglu na napadača, koja ga je pogodila, ali mu nije naškodila, nakon čega je napadač krenuo dalje ulicom, gdje je napao dvoje engleskih turista, ranivši jednog od njih u grudi. 

Druga ranjena osoba je teško povrijeđena ubodom nožem u glavu. 

Napadač, koji je u međuvremenu takođe povređen, na kraju je uhapšen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.