Leković: Ko vam je sljedeći bivši,da nije kadar dužan preko 400 000 eura?
Momčilo Leković

Leković: Ko vam je sljedeći bivši,da nije kadar dužan preko 400 000 eura?

Odbornik Demokrata u SO Bar, Momčilo Leković je reagovao na saopštenje DPS-a Bar.

DPS Bar: Pretpostavljamo da je Kolić u svom beskrajnom slobodnom vremenu uživao u ljepotama Virpazara

Reagovanje prenosimo integralno.

“I tako, prođoše pune četiri godine, a vi (DPS BAR) jos uvjek ne pronađoste junaka da potpiše saopštenje. Da budemo do kraja iskreni, jednom ste ga bili i pronašli ali toliko je politički bio ponižen i nokautiran da odgovor nije smio potpisati.

Prijetili ste tužbama, vrijeđali ali ja i Dženan, uostalom kao i svi drugi funkcineri Demokrata stojimo iza svojih riječi punim imenom i prezimenom, dok vaš sastavljač pune četri godine koristi čitav odbor za liječenje svojih kompleksa i nedosanjanih snova.

Pada mi na pamet, da vas nije možda zbog toga Zarija napustio? Možda mu je dozlogrdilo da ga koristite kao ustalom i sve članove vašeg sada već okrnjenog odbora?

Zbog toga upravo vi imate najmanje prava da govorite o kredibilitetu potpisnika saopštenja. 

Ali mi dobro znamo ko sastavlja vaša saopštenja, kome je nedosanjani san da bude poslanik u Skupštini Crne Gore, pa mu sada ljubomora prema mladim poslanicima iz Demokrata "pršti" iz svakog slova, zbog koga vam se odbor "ljulja",  odnosno kao i zbog koga su Žarko, a sada i Zarija "bivši" članovi OO DPS BAR.

Otkrijte nam ovako ekskluzivno, ko vam je sljedeći bivši?

Da nije upravo kadar koji je dužan preko 400 000 eura poreza državi, za kojeg smo vas i u prethodnom saopštenju pitali i da nije možda upravo dug zasluga zbog koje se u vašoj partiji postaje funkcioner?

Rasulo je među vama i početak vašeg kraja je uveliko započeo. Toliko će vas biti u jednom malom mjestu kraj Danilovgrada, da će te i tamo moći da formirate svoje sopstveno barsko odeljenje, pa ćete i  tamo kolektivno moći da pišete i sastavljate, samo umjesto saopštenja, kolektivne zahtjeve za pomilovanja.

Ti dani brzo dolaze i vi to znate, zato su vam strah i panika trenutno jedini pratioci”, zaključio je Leković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.