Gradonačelnik Niša napadnut na Kosovu
Darko Bulatović

Gradonačelnik Niša napadnut na Kosovu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog Kliničkog centra, Zoran Radovanović, trenutno u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora Bulatović je napadnut na KiM.

Direktor KC-a Radovanović potvrđuje da se Bulatoviću pruža medicinska pomoć u Kliničkom centru, a novinari "Južnih vesti" iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovjek Niša povrijeđen, dogodio prilikom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

"Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je fizički napadnut i povrijeđen na Kosovu. Ukazuje mu se hitna ljekarska pomoć u Kliničkom centru u Nišu", rekao je jedan od izvora, javljaju Južne vesti.

Šta se tačno dogodilo i o kakvim povredama je riječ, zasad nema zvaničnih informacija. Nezvanično, Bulatović nije životno ugrožen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.