Petrovac džez fest ulazi u završnicu, večeras dva koncerta
Foto: Petrovac Džez fest

Slobodan ulaz

Petrovac džez fest ulazi u završnicu, večeras dva koncerta

Petrovac džez festival polako ulazi u završnicu, a večeras publiku očekuju čak dva koncerta.

Na terasi petrovačkog hotela Palas publiku najprije očekuje koncert albanskog tria „AJS“, a nakon njih na festival se poslije nekoliko godina varća i Zdenka Kovačiček, saopšteno je iz Petovac džez festivala. 

Za razliku od prethodnog koncerta na festivalu, kako se navodi, kada je nastupila sa programom Dženis Džoplin, ovoga puta izvodiće svoje hitove. Program počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Ovo je, ističe se, ujedno biti posljednji koncert Petrovac jazz festivala u tom gradu, od ponedjeljka ova manifestacija se seli u Budvu, a naredna tri koncerta biće održana na Citadeli.

Sinoć je, navedeno je, u okviru četrnaeste večeri Petrovac džez festivala nastupio crnogorski sastav "Dr Wolf And Children Of The Night" i na terasu tvrđave Kastelo donio pravu klupsku atmosferu. Na repertoaru benda našle su se obrade svjetskih hitova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.