Kontroverzni aerodrom u Denveru vezan za brojne teorije zavjere
Foto: Thinstock

O skrivenom bunkeru Iluminata

Kontroverzni aerodrom u Denveru vezan za brojne teorije zavjere

Još od 1995. godine kada se otvorio Internacionalni aerodrom u Denveru, teorije zavjere o skrivenom bunkeru Iluminata ne prestaju da zaokupljaju pažnju javnosti.

Dok prilazite aerodromu dočekaće vas masivna statua bijesnog konja, "Blue Mustang", a priča je postala još jezivija kada je skulptor Luj Himenez preminuo 2006. godine nakon što je sa nje pao i presekao arteriju na nozi. 

Unutar terminala slična ikonografija se nastavlja – ratovi, apokalipse, religija, šta god poželite da se uplašite. 

Aerodrom koji se nalazi na 40 kilometara od grada je ogroman, a njegova izgradnja je koštala čak 2 milijarde dolara. Prije njegove izgradnje Denver je imao aerodrom Stapleton, pa nikome nije jasno zašto je novi izgrađen što je samo podgrijalo glasine o namjeri da se što bolje sakrije bunker iluminata, prenosi B92. 

A čini se kao da osoblju aerodroma to i odgovara, pa je tako na nekim zidovima ispisano „Šta se nalazi iza ovog zida?“, “Izgradnja ili prikrivanje?“, “Da, čuvamo neke tajne“ i sl. Bilo da se na ovom aerodromu zaista kriju kancelarije iluminata ili je sve samo jedna dobro osmiljena kampanja, Internacionalni aerodrom u Denveru bilježi porast turista, ali i letova. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.