Ministarstvo odbrane daje 120 000 eura za adaptaciju službenih stanova

Ministarstvo odbrane daje 120 000 eura za adaptaciju službenih stanova

Ministarstvo odbrane namjerava da potroši 120 hiljada eura na adaptaciju službenih stanova širom Crne Gore. U odluci se navodi da će službeni stanovi biti adaptirani u Podgorici, Nikšiću, Pljevljima, Tivtu, Ulcinju, Kolašinu i Baru.

Ministarstvo ima više službenih stanova u Podgorici, Pljevljima i Tivtu, u ostalim gradovima raspolaže sa po jednim stanom. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da kod pojedinih stanova adaptacija podrazumijeva čišćenje ili krečenje, dok je kod drugih planirano potpuno renoviranje.

U dokumentaciji dostupnoj na portalu javnih nabavki stoji da je garantni rok najmanje dvije godine.

Ministarstvo, takođe, planira da utroši 40.000 eura na nabavku rezervnih djelova za naoružanje, koje treba da bude isporučeno u kasarnu “Milovan Šaranović” u Danilovgradu. Tenderskom dokumentacijom je, između ostalog, predviđena nabavka nišana, prigušivača, remnika i dvonožaca. Ministarstvo je, u međuvremenu, zaključilo ugovor vrijedan 600 hiljada eura za konverziju raketne topovnjače RTOP-405 u patrolni brod.

Posao je dobila tivatska kompanija “Arsenal Rem”, čiji je osnivač i izvršni direktor Vasilije Pecić. Mjesto izvršenja ugovora je u Baru, a njime je predviđeno 20 ispitnih vožnji.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.