Tročlana porodica pala na šine metroa pred dolazak voza, čudom se spasili
Stanica Bejker strit

Niko nije ozbiljnije povrijeđen

Tročlana porodica pala na šine metroa pred dolazak voza, čudom se spasili

Britanska policija saopštila je da se tročlana porodica sa djetetom u kolicima čudom spasila nakon što su pali na šine londonskog metroa pred dolazak voza.

Na metro-stanici Bejker strit prvo se majka koja je gurala kolica previše približila ivici platforme, gledajući u panele sa vremenima dolaska voza, navodi BBC.

Nepažnja je uzrokovala njen pad sa platforme zajedno sa djetetom, da bi zatim djetetov otac skočio takođe na šine da im pomogne, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

„Tada su vidjeli da voz nailazi i sve troje su imali izuzetno puno sreće što su uspjeli da se uguraju u prostor između šina, pa je voz prošao bezbjedno iznad njih“, saopštile su londonske saobraćajne vlasti.

Policija je navela da je nevjerovatno da niko od članova te porodice nije ozbiljnije povrijeđen.

AP navodi da zbog ovog incidenta sinoć nije radila jedna od linija londonskog metroa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.