DPS: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada

DPS: Krapović tješi Bečića da im se odbor ne raspada

Kada se, kao u Budvi, udruže lažni magistar i lažni moralista, onda je potpuno očekivano da u tom aranžmanu građani budu prevareni. Posebno oni koji su pomogli da Demagozi sebi prigrabe privilegije i radna mjesta na kojima, već dvije godine udomljuju svoju rodbinu, kumove, prijatelje, odgovorili su iz Demokratske partije socijalista na saopštenje Demokratske Crne Gore.

Iz DPS-a navode da se svakog dana neko od bivših partnera i saradnika Demokrata oglasi i progovori da ova stranka predstavlja grupu “karijerista i pokvarenjaka kojima je do proklamovanih ciljeva koliko do lanjskog snijega.”

"Kako je to danas sročio njihov nekadašnji partner, govorivši o lošem uticaju pojedinaca na njegovog bivšeg predsjednika, Abazovića.Poznata je činjenica da Bečić i Krapović, nisu prevarili samo svoje simpatizere, finansijere i podržavaoce, već i svoje koalicione partnere. Izigrali su predstavnike DF-a, izvarali nezavisnog odbornika, žrtvovali "poslednjeg mohikanca" iz rodnog SNP-a da bi iskoristili Crnogorsku kao bajpas za još koji dan života, odnosno vlasti, što je za njih jedno te isto.U međuvremenu nijesu gubili vrijeme nego su vrijedno zloupotrebljavali opštinske institucije i preduzeća, uništili brend metropole turizma i ojadili kasu Turističke organizacije Budva, sumnjivo dijelili sredstva nevladinim organizacijama, netransparentno davali socijalnu pomoć pred izbore, zatrpali grad i obalu smećem, itd...", stoji u saopštenju DPS-a.

Ocjenjuju da izgleda nevjerovatno spisak svega onoga što su uspjeli da zloupotrijebe i upropaste za nepune dvije godine.

"Sa druge strane, impozantan je spisak svega onoga što nijesu ispunili, a bila im je obaveza. Toliko je jalova i neznavena bila njihova vlast da nijesu uspjeli da realizuju čak nijedan razvojni projekat.I dok se danas ljute ali javno ćute što ih bivši funkcioneri, koalicioni partneri  i članovi nazivaju pravim imenom, Krapović i Bečić u ilegali tješe jedan drugoga da im se odbor ne raspada. Nadaju se da nije istina da im se dio članstva raspituje kako da se oslobode balasta u vidu pripadnosti partiji koju čak i oni koji su im bili bliski nazivaju grupom besprizornih karijerista, intriganata i prevaranata", zaključuju u DPS-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.