Uz pomoć surogat majke poznati pjevač po treći put otac (FOTO)
Robi Viliams i Ajda Fild Viliams

Presrećni roditelji

Uz pomoć surogat majke poznati pjevač po treći put otac (FOTO)

Britanski pjevač Robi Viliams i njegova supruga Ajda Fild Viliams postali su roditelji treći put. Surogat majka rodila im je djevojčicu Kolet ''Koko'' Džozefin Viliams.

Ponosna Ajda objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj su ruke svih pet članova porodice Viliams. 

''Ovo smo držali u posebnoj tajnosti! Srećni smo što možemo otkriti da smo postali roditelji djevojčice. Dobro došla na svijet, Kolet (Koko) Džozefin Viliams! Bio je dug i težak put doći ovdje zbog čega nismo o tome govorili'', napisala je 39-godišnja glumica.

7434185b93acc4563d2

Foto: Instagram

''Ljubav dolazi u različitim oblicima, ova mala dama je biološki naša, a nosila ju je nevjerovatna surogat majka kojoj ćemo biti zauvijek zahvalni'', pojasnila je i dodala: ''Presrećni smo što imamo ovu predivnu djevojčicu u našim životima i blagoslovljeni što živimo u svijetu u kojem je to moguće.''

Slavni pjevač i Ajda Fild Viliams upoznali su se 2006, a vjenčali u avgustu 2010, prenosi Indeks.

Njihov sin Čarlton ''Čarli'' Viliams ima tri godine, a ćerka Teodora ''Tedi'' Rous će ovog mjeseca proslaviti šesti rođendan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.