Preduzete sve neophodne mjere za bezbjednu posjetu Vučića
KFOR, Ilustracija

Portparol KFOR izjavio

Preduzete sve neophodne mjere za bezbjednu posjetu Vučića

Glavni portparol KFOR Vinćenco Grasov izjavio je da će "KFOR preduzeti sve neophodne mjere da se omogući bezbjedna posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića" Kosovu.

Grasov je u izjavi za Danas kazao da je bezbjednosna situacija na Kosovu mirna i stabilna i da nema nikakvih znakova potencijalnih tenzija.

On je upitan da prokomentariše odluku predsjednika Srbije Vučića da zvanični Beograd prekine svu komunikaciju sa Kosovskom policijom, KFOR-om, EULEKS-om i ostalim međunarodnim organizacijama na Kosovu, rekao da ne komentariše politička pitanja ali da je "KFOR u svakom slučaju uvijek imao odličnu saradnju i partnerstvo sa srpskim oružanim snagama, kako bi garantovao stabilnost u ovom regionu, i, naročito, duž administrativne linije".

KFOR ostaje spreman da pruži bezbjedno okruženje za sve građane Kosova, u skladu sa svojim mandatom. KFOR će preduzeti sve neophodne mjere da se omogući bezbjedna posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, u bliskoj saradnji sa Kosovskom policijom i EULEKS", poručio je Grasov.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.