Biznismen osumnjičen da je objavio erotske fotografije sutkinje

Skandal u Vranju

Biznismen osumnjičen da je objavio erotske fotografije sutkinje

Sutkinja Marija Janićijević iz Vranja, čije su golišave fotografije osvanule u medijima, tvrdi da ju je biznismen Zvonko Cvetković prevario predstavljajući se kao sudija Vrhovnog kasacionog suda.

Kada je shvatila da je obmanuta, navodno je pokušala da prekine vezu sa osumnjičenim, ali je on počeo da je ucjenjuje.

Ovo su saznanja do kojih se došlo u istražnom postupku protiv Zvonka Cvetkovića, a do sada su saslušana dvojica advokata, stražar suda u kojem Marija radi, kao i njeni roditelji.

"Počela je da se raspliće mreža prevare u koju je moja klijentkinja uvučena. Uz sve to, ona je mjesecima i proganjana", tvrdi branilac sudije advokat Dragan Nikolić. Marija je ovdje oštećena, ali i njeni bližnji. Svi su zloupotrebljeni, jer su vjerovali da je Cvetković u stvari Vesko Krstajić, sudija Vrhovnog kasacionog suda.

Marija je bila u zabludi mjesec dana, dok nije otkrila o kome je riječ, a onda su uslijedile prijetnje i ucjenjivanja, tvrdi Nikolić:

Cvetković joj je prilikom upoznavanja rekao da postoje mnogobrojne pritužbe na njen rad, te da će joj on pomoći da se to riješi. Kada je ona shvatila da je prevarena i kada je pokušala da prekine kontakt, on ju je ucjenjivao da će objaviti fotografije koje su krišom slikane. Uz sve to, prijetio je i da će ispričati mnogobrojne neistine o njoj.

Kako saznaju Novosti, u toku je vještačenje svih mobilnih telefona optuženog Cvetkovića, biće saslušani još neki svjedoci, i vjerovatno će istraga biti okončana do kraja mjeseca.

"Tražićemo produženje pritvora, jer je riječ o čovjeku koji iza sebe ima ozbiljne optužbe", navodi Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.