Obama: Tramp je simptom, a ne uzrok onoga što dijeli SAD
Barak Obama

Zabrinut zbog politike Trampove ere

Obama: Tramp je simptom, a ne uzrok onoga što dijeli SAD

Bivši američki predsjednik Barak Obama izjavio je da je predsjednik Donald Tramp "simptom, a ne uzrok" onoga što dijeli Sjedinjene Američke Države.

Obama je istovremeno pozvao građane da izađu na izbore za Kongres u novembru.

Obama je u govoru na Univerzitetu Ilinois rekao da Tramp ima koristi od ozlojeđenosti, straha i gnijeva koji su političari podsticali godinama.

On je neuobičajeno direktno izrazio zabrinutost zbog politike Trampove ere i pozvao birače, naročito mlade, da izađu na izbore u novembru, prenosi Beta, pozivajući se na AP.

"Samo pogled na najnovije glavne vijesti reći će vam da je ovaj trenutak stvarno drugačiji. Ulog je zaista veliki. Posljedice po svakog od nas koji sjedimo na marginama biće još strašnije", upozorio je bivši predsjednik SAD.

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da je zaspao dok je slušao kritiku svog prethodnika Baraka Obame, prenose mediji.

„Predsjednik Obama se obratio javnosti. Iskren da budem, ja sam počeo da slušam njegov govor, ali u međuvremenu sam zaspao“, kazao je on na mitingu u američkom gradu Fargo.

„Uz Obamin govor jako se lijepo spava“, rekao je Tramp.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.