Naručio prostitutku pa pao na pod od šoka kad je otvorio vrata!
ilustracija

Naručio prostitutku pa pao na pod od šoka kad je otvorio vrata!

Jedan čovjek je angažovao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim kada se ona pojavila usledio je šok, za oboje. Naime, kada je otvorio vrata, nesrećni čovjek je ugledao svoju ćerku.

Titus Nkube, otac troje djece, pao je na pod od šoka, a njegova 20-godišnja ćerka je pobjegla iz hotela u suzama.

Nkube, iz Bulavaja u Zimbabveu, rekao je da je imao probleme u braku i da se zbog toga odlučio da iznajmi sobu u lokalnom hotelu, a zatim pozove prostitutku, prenose Novosti pisanje britanskog Mirora.

- Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom. Izvinio sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želio da ponovo imam svoju porodicu. Moja ćerka je prestala da radi ono što je radila i vraća se u školu sledeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savjetnika koji nam pomaže da prođemo kroz najteži period našeg žiovta – rekao je Nkube.

Njegova supruga je u početku bila veoma ljuta, ali je posle odlučila da mu da drugu šansu.

- Da nije bilo moje djecr, mogla sam odavno da se razvedem. Ipak, zbog trauma koje djeca doživljavaju tokom razvoda, odlučila sam da ostanem – rekla je Nkubeova supruga Rozmeri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.