Reagovao vozač u Skupštini CG: Nije Gvozdenović, saobraćajni prekršaj sam napravio ja
Foto:GP URA

Parkiranje na pješačkom

Reagovao vozač u Skupštini CG: Nije Gvozdenović, saobraćajni prekršaj sam napravio ja

Jedina istina u današnjem saopštenju GP URA je da se automobil Skupštine Crne Gore, BMW registarskih oznaka PGCG032, koji je ustupljen na korišćenje potpredsjedniku Skupštine Crne Gore, Branimiru Gvozdenoviću, nalazio nepropisno zaustavljen na pješačkom prelazu, saopštio je Dejan Petrović vozač u Skupštini Crne Gore.

Petrović ja naveo da Gvozdenović danas nije upravljao vozilom.

"Autor fotografije koja dokazuje to, predsjednik GP URA Dritan Abazović, u želji da vijest zvuči senzacionalistički i u cilju obmanjivanja javnosti, jasno je vidio da ni u vozilu ni u blizini vozila nije bilo Branimira Gvozdenovića, koji danas uopšte nije upravljao vozilom, jer je čitav dan proveo na radnom mjestu u Skupštini. Vidio sam da me Abazović fotografiše prilikom ulaska u vozilo, pa vjerovatno posjeduje i fotografiju na kojoj se vidi da sam ja upravljao vozilom", navodi Petrović u reagovanju na tvrdnje GP URA da je Gvozdenović prekršio Zakon nepropisnim parkiranjem.

Petrović negira da je Govzdenović parkirao automobil nepropisno na pješačkom prelazu već ističe da je kirvac on.

"Saobraćajni prekršaj sam napravio ja, zbog čega se izvinjavam cjelokupnoj javnosti, a naročito potpredsjedniku Branimiru Gvozdenoviću i spreman sam da snosim sve konsekvence neodgovornog odnosa prema bezbjednosti u saobraćaju.", saopštio je Petrović, prenose Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.