Razočarani biznismen iz Srbije automobil
Foto:Twiter

Razočarani biznismen iz Srbije automobil "ukrasio" natpisom "Mercedes je smeće"

Posljednjih dana društvenim se mrežama dijeli fotografija luksuznog Mercedesa koji je vlasnik iz Srbije ukrasio natpisom "Mercedes je smeće".

Cijena Mercedesa C klase coupea je između 40 i 56 hiljada eura, u zavisnosti od motora i dodatne opreme, a u ovom slučaju problem je nastao oko garancije.

Kako pišu srpski mediji, vlasnik je jedan biznismen iz unutrašnjosti Srbije, a na bočnoj strani novog automobila napisao je: "Mercedes je smeće. 30.000 km set kvačila. NE PODLIJEŽE GARANCIJI."

Ostavio je poruku i na haubi.

"13.000 km zamijenjen anlaser, set kvačila na 30.000 km i nije priznata garancija", ispisao je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.