Modni spektakl u Ramadi 22. septembra
Hotel Ramada

Inspirisani temom Savana

Modni spektakl u Ramadi 22. septembra

Hotel Ramada i Mall of Montenegro, kao dio Savana holdinga, a u saradnji sa Fashion MOOD magazinom organizuju neobičan modni spektakl za sve one ljubitelje estetskog modnog doživljaja.

U sali Milenium 22. septembra svoje modele, specijalno rađene za ovu priliku, predstaviće talentovani i autentični dizajneri: Boško Jakovljević, Marija Tarlać i Ines Janković. 

Ovaj trojac daje poseban vizualni – modni pečat, po čemu su prepoznati i izuzetno cijenjeni kako kod nas tako i u regionu.

Poster2

Posebno je zanimljivo za sve one koji će imati priliku da prate ovaj vizualni užitak, jesu i tematski radovi, inspirisani temom Savana, što je i naziv generalnog pokrovitelja događaja.

Radove na ovu temu obradiće crnogorski dizajneri: Marina Banović, Nataša Pejović, Sanja Matijević, Boris Ćalić, Isidora Ceković i Ivana Murišić.

Organizatori takođe pripremaju i pravi scenski spektakl sa iznenađenjima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.