DPS Budva: Bečić i Krapović ćute zbog straha od goreg
DPS

Ne odgovaraju na postavljena pitanja

DPS Budva: Bečić i Krapović ćute zbog straha od goreg

Tandem demagoga Bečić - Krapović, ili kako ih od milošte nazivaju njihovi dojučerašnji funkcioneri - "najveće političke prevare", po ko zna koji put zamajavaju crnogorsku javnost tipskim saopštenjima u kojima ne odgovaraju ni riječ na javno postavljena pitanja, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva.

Oni se pitaju zašto ćute Bečić i Krapović. I smatraju da je to "zbog straha od gorega". 

"Umjesto da odgovore na postavljena pitanja, oni se hvale onim što niko ozbiljan ne bi pominjao - da su za dvije godine na vlasti zamijenili ulazna vrata na zgradi Opštine i okrečili skupštinsku salu, koju će uskoro (najvjerovatnije) opremiti 'tehnološkim čudom 21. vijeka' zvanim klima uređaj", naveli su u saopštenju.

Kako su kazali, iako svjesni koliko su Budvanima danas komične njihove tirade o "rezultatima" dvogodišnje vlasti, oni ih bez imalo stida ponavljaju.

Kao svi politikanti, kako su naveli, kalkulišu da im je to manja šteta nego da daju odgovore na sljedeća pitanja:

- kome su sve u predizbornoj kampanji obećavali “ucrtavanje” i tražili procenat?

- iz kojih izvora su finansirali partiju?

- zašto nijesu smijenili direktora Turističke organizacije, još jednog stranog državljanina u sopstvenim redovima, nakon brojnih malverzacija kojima je oštećen budžet?

- zašto su prevarili svoje članove i građane Budve neispunjavajući nijedno predizborno obećanje a unaprijedili svoje privatne biznise?

- da li je moguće da za dvije godine na vlasti nijesu bili u stanju da donesu makar jednu važnu odluku od javnog interesa, a kamoli da realizuju neki projekat od značaja za lokalnu zajednicu?

"Dakle, gospodo Demagozi, umjesto što iz ilegale zasipate saopštenjima koja nemaju veze sa realnim životom, pokušajte da građanima Budve, pred kojima trenutno imate veliku odgovornost, odgovorite na postavljena pitanja, jer smo vam pripremili još nekoliko interesantnih. Posebno je značajno da se odredite prema optužbama kojima vas zasipaju vaši bivši stranački funkcioneri. Ma koliko se skrivali, kad-tad ćete morati da odgovorite: jeste li tražili mito ili niste", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.