Kod Ulcinjanina pronađena automatska puška i municija
Foto: Uprava policije

Lišen slobode

Kod Ulcinjanina pronađena automatska puška i municija

Ulcinjska policija je juče preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih informacija, pretresom pronašla i oduzela oružje i municiju u ilegalnom posjedu.

Naime, službenci OB Ulcinj su, 6. septembra postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Ulcinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.M. (63) iz Ulcinja.

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli automatsku pušku „FAL“  kalibra 7.62x51 mm sa kundakom na rasklapanje i 349 komada metaka različitog kalibra u ilegalnom posjedu kao i plastičnu zaštitnu kutiju za ručnu bombu M52 i pet redenika", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.