Savjet mladih DPS Herceg Novi donirao školski pribor najmlađim sugrađanima

"Za srećan početak"

Savjet mladih DPS Herceg Novi donirao školski pribor najmlađim sugrađanima

Savjet mladih DPS Herceg Novi, u saradnji sa Klubom volontera iz Herceg Novog, prikupio je i donirao školski pribor najmlađim sugrađanima.

„Uz konsultacije sa prosvjetnim radnicima i zaposlenima u Knjižari „Dambo“, pokrenuli smo akciju pod nazivom „Za srećan početak“. Htjeli smo da obilježimo početak procesa formalnog obrazovanja najmlađih u našem gradu uz iskrene želje da u svakoj fazi tog procesa nižu samo uspjehe. Pripremili smo komplete školskog pribora kako bi svako mogao da doprinese akciji i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su dali sredstva i podržali akciju“ kazao je predsjednik Savjeta mladih DPS Herceg Novi Zoran Lučić.

IMG2260

„Prikupljeni kompleti i donacija uručeni su Klubu volontera i gospođi Zorici Drakulić Vidaković kako bi sveske, pernice, olovke i ostali školski pribor stigli na prave adrese.Cilj nam je da ovakvim aktivnostima pokrenemo građane Herceg novog da učestvuju u što većem broju humanih inicijativa, jer vjerujemo u društvo koje brine o onima kojima je to potrebno. Svjesni smo da je polazak u školu mnogim roditeljima, a posebno u mnogočlanim porodicama, značajan izdatak. Zato nam je drago ako makar jednoj porodici olakšali i uljepšali početak školske godine“ zaključila je Bojana Baković.

Akciji se odazvao veliki broj članova Savjeta mladih DPS Herceg Novi. Mladi DPS planiraju da i u narednom periodu pokrenu slične, društveno-korisne akcije, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.