URA: Gvozdenović parkira BMW nasred pješačkog u centru Podgorice
Foto: URA

URA: Gvozdenović parkira BMW nasred pješačkog u centru Podgorice

Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore jutros je sa službenim vozilom marke BMW730 D registarskih oznaka PGCG032 prekršio Zakon i vozilo parkirao na pješačkom prelazu, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

„On je na uglu Bulevara Stanka Dragojevića i Bokeške ulice na pješačkom prelazu ostavio parkiran svoj službeni automobil kršeći tako Zakon najvećeg zakonodavnog doma u zemlji čiji je nazovi potpredsjednik“, ističu iz Građanskog pokreta URA.

Oni kažu da umjesto da Gvozdenović svojim primjerom doprinosu poštovanju Zakona on bahatim i neprimjerenim ponašanjem čini sasvim suprotno.

„Otuđen od običnog naroda koji bi za ovaj prekršaj snosio posljedice, Gvozdenović će kao i mnogo puta do sada, kao i njegove kolege, proći nekažnjeno. U normalnim zemljama i demokratijama državni zvaničnici bi zbog pomenutog podnijeli ostavke, dok će se Gvozdenović već sjutradan u skupštinskoj zasijedavajućoj fotelji praviti da se ništa nije desilo“, zaključuju u URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.