Izabran novi Izvršni odbor OO DPS-a Budva
DPS Budva

Izabran novi Izvršni odbor OO DPS-a Budva

Opštinski odbor DPS-a u Budvi sinoć je održao šestu sjednicu, na kojoj je na predlog predsjednika Predraga Jelušića, izabran novi Izvršni odbor od 25 članova.

"Time je zaokružena priča oko konstituisanja partijskih organa čime su stvoreni uslovi za kvalitetno upravljanje u narednom periodu", saopšteno je iz OO DPS Budva.

Dodaje se da će Izvršni odbor, osim koordinacije aktivnosti Opštinskog odbora, biti posvećen i jačanju partijske infrastrukture.

"Takođe će pratiti rad Kluba odbornika. Planirane aktivnosti Opštinskog odbora usmjerene su na unaprijeđenje funkcionisanja mjesnih odbora, intenziviranje komunikacije sa članstvom, i kontinuirano ukazivanje na nedostatak vizije, stručnosti i kredibiliteta politike koju personifikuje koalicija koja trenutno vrši vlast u Budvi", poručuju iz DPS Budva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.