Zadruga 2 počela diskvalifikacijom: Ovo su novi takmičari, među njima ima Crnogoraca(FOTO)
Foto: Screenshot

Zadruga 2 počela diskvalifikacijom: Ovo su novi takmičari, među njima ima Crnogoraca(FOTO)

Dugo očekivani rijaliti "Zadruga 2" otvario je vrata i uselio čak 52 učesnika! Za ovaj spektakl napravljeno je posebno imanje kakvo nigde u svijetu nije viđeno.

 Druga sezona rijalitija "Zadruga" pomjeriće sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju.

Učesnici su dva dana bili u karantinu, ali tamo je već krenulo ludilo. Počele su svađe, a bilo je i seksa. Međutim, najveći izazovi tek predstoje, a svoje favorite moći ćete pratiti čak 24 sata dnevno.

U ovom najvećem projektu spojene su tri epohe - 16., 17. i 21. vijek. Učesnici borave u prostorijama sa različitim originalnim umjetničkim djelima iz Italije, Francuske i drugih djelova Evrope. Stiglo je i nekoliko mlaznih odijela, kojima će, kao jedan od načina, Veliki šef slati svoja pisma. Takođe, u Zadrugu je stigla i flota jahti, brodova, čamaca, skutera, gondola, kao i brod Kolumbo, koji će ploviti u morskom zalivu Imaginarijuma.

Ovogodišnju sezonu otvorili su Željko Mitrović, Kija Kockar i Ognjen Amidžića koji su se gondolom provozali kroz imanje Zadruge 2.

1536260890453kija2830x0

Stanija Dobrojević je prva učesnica koja je ušla u rijaliti. Dobrojevićeva je rekla da će biti svoja i da je ulazak u Zadrugu za nju novi izazov.

Odmah posle Stanije ušao je i spasilac Bojan Gašeća. Kršni momak je rekao da su žene njegova najveća strast.

Naredni takmičar koji je ušao je Mirko Gavrić.

- Ja sam jedinstven i poseban, a plasman me ne zanima, bitno je uzeti pare - rekao je on.

MC Damiro, glumica Marija Jovanović, pjevač Slobodan Batjarević Cobe, porodica Vasić će isto biti dio Zadruge 2.

Rada, Rade, Mika i Giba rekli su da se ništa nisu dogovarali pred rijaliti i da nemaju taktiku.

vasici830x0

Porodica Vasić

Osim njih učesnici su i Bane Čolak, Zerina Hećo, Petrućijev sin Marko, Vladimir Tomović iz Bara,  "Pinkova" zvezda Zlata Đurković, stari zadrugari Mina Vrbaški i Toma Panić, te Darija Stević, Nataša Moskva, kao i Mirela Barović.

Aleksandra Subotić, David Dragojević, frizer Stefan Ašanin, prijatelj Darka Lazić, Dean Stejin, Marijana Zonjić, kao i Podgoričanin Đuro Franeta iz "Audicije", takođe su sinoć ušli u "Zadrugu 2."

Osim Adama Đoganija, Rebeke Popović, Alekse Savića, Snežane Ilić gledaćemo i Doroteu Jovanović za kojom su mnogi već poludjeli.

Screenshot601000x0

Dorotea Jovanović

Stara zadrugarka Nadežda Biljić ponovo će nakon bježanja iz prve sezone oprobati sreću u ovom rijalitiju. Ovaj put kazala je neće biti seksa pred kamerama.

U Zadrugu su ušli i Branislav Radonjić Brendon, pjevač Savo Perović iz Bara, Marija Marinković, Suzana Perović i Marko Cvetićanin. Cvetićanin je odmah u studiju osuo paljbu po Mirku Gavriću, jer tvrdi da ga je vrijeđao na Instagramu.

Cvetićanin je napao Mirka Gavrića čim je ušao na imanje. Zbog toga je završio u zatvoru Zadruge, a vrlo brzo je diskvalifikovan.

Za sam kraj ušili su Zorica Marković, Marija Kulić, Miljana Kulić, Lepi Mića i Luna Đogani.

luna3

Luna Đogani

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.