Užasna scena: Četiri osobe ubijene u pucnjavi u banci

Sinsinati

Užasna scena: Četiri osobe ubijene u pucnjavi u banci

U pucnjavi u banci u centru Sinsinatija su ubijene četiri osobe, uključujući napadača, saopštila je policija.

Načelnik policije Eliot Ajzak rekao je da je napadač otvorio vatru rano jutros ispred banke, a potom ušao u predvorje gdje je razmijenio vatru s policijom, prenosi AP.

Za sada se ne zna da li je napadač pucao sam u sebe ili su ga pogodili policajci. 

Gradonačelnik Sinsinatija Džon Krenli rekao je da je napadač "aktivno pucao u nedužne žrtve" i da je scena bila "užasna", napomenuvši da je situacija mogla biti "mnogo gora" da policija nije brzo reagovala i otklonila prijetnju.

Policija je ranije danas saopštila da je "odgovorila na aktivnu situaciju pucnjave u zgradi banke u centru Sinsinatija i da ima više povrijeđenih". 

Policja je napisala na Tviter nalogu da je situacija stavljena pod kontrolu prije 10:00 sati ujutru, po lokalnom vremenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.