Ovako će izgledati sportska sala osnovne škole

Raspisan tender za izbor izvođača radova na adaptaciji i uređenju sale

Ovako će izgledati sportska sala osnovne škole "Marko Miljanov" u Bijelom Polju

JU OŠ “Marko Miljanov” u Bijelom Polju raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji i uređenju sportske sale procijenjene vrijednosti 170.000 eura, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvjete.

Kako se navodi u saopštenju, projekat adaptacije sportske sale realizuje se kroz model sufinansiranja Ministarstva prosvjete, Ministarstva sporta i Opštine Bijelo Polje, na način da sve tri strane obezbijede dio sredstava, pri čemu je Ministarstvo prosvjete obezbijedilo oko 100.000 eura, dok su Ministarstvo sporta i Opština Bijelo Polje izdvojili oko 77.000 eura.

"Rok izvršenja radova je 90 dana, te će adaptacijom sportske sale do kraja ove godine učenici JU OŠ „Marko Miljanov“ imati priliku da se bave sportom u značajno boljim uslovima.

Uređenje sportske sale bjelopoljske škole, samo je jedan od projekata u koji Ministarstvo prosvjete investira u cilju poboljšanja školske sportske infrastrukture i podizanja školskog sporta na veći nivo", kažu iz Ministarstva.

Pored ove škole, trenutno se kako dodaju, radi na sveobuhvatnoj rekonstrukciji otvorenih sportskih terena JU OŠ „Hajro Šahmanović“ u Plavu vrijednosti 250.000, a u toku je i vrednovanje pristiglih ponuda za izgradnju savremenog sportskog igrališta u JU OŠ “Džafer Nikočević” u Gusinju, vrijednosti oko 300.000 eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.