Stefanović: Ako se Vučiću nešto desi na Kosovu, znaćemo ko je kriv
Nebojša Stefanović

Stefanović: Ako se Vučiću nešto desi na Kosovu, znaćemo ko je kriv

Ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović poručio je Kadriju Veseljiju da je Beograd razumio prijetnje koje je uputio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Stefanović upozorio ga da ne preduzima nikakve akcije protiv srpskog predsjednika.

Predsjednik kosovskog parlamenta, Veselji je ranije zaprijetio uskraćivanjem dozvole Vučiću za posjetu KiM, kao i da će proći isto kao Marko Đurić ako, u tom slučaju, dođe u posjetu.

Odgovorio mu je srpski ministar.

"Razumjeli smo prijetnje koje je Kadri Veselji uputio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i, ukoliko mu se bilo šta dogodi na Kosovu i Metohiji, znaćemo ko je odgovoran. Ne iznenađuje me što o Vučiću potpuno isto govore Veselji i Đilas, isto Haradinaj i Jeremić, Ljimaj i Sava Janjić, ali me brine što ćuti medunarodna zajednica i što pokušava da pravi lažnu jednakost, pozivajući, kako često kažu obje strane, na uzdržavanje od sukoba, među onima među kojima nikakve jednakosti u tom smislu ne može da bude", istakao je Stefanović u izjavi za Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.