Ubila supruga kapima za oči
Ilustracija

Ubila supruga kapima za oči

Žena iz američke države Južna Karolina optužena je za ubistvo, nakon što je, navodno, otrovala svog muža sipajući mu kapi za oči u vodu nekoliko dana.

Lana Klejton (52) uhapšena je nekoliko nedjelja posle smrti Stivena Klejtona (64). Određen joj je pritvor kada je toksikološka analiza otkrila prisustvo hemikalije tetrahidrozolina u suprugovom tijelu, posle čega je optužena za trovanje u periodu od 19. do 21. jula ove godine. Ova supstanca, namijenjena tretiranju crvenila, se nalazi u kapima za oči i nos za koje nije potreban recept i može da izazove napade, prekid disanja i komu.

QjGk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkRFN01EQV8vODMzOGFkMTk1OTE4OGQzODBkMjRkMDI5MDMwZTljYjkuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Lana Klejton

Stiven Klejton, osnivač klinike za fizikalnu terapiju, je naizgled pao sa stepenica svog doma blizu Šarlota.

Policija je potvrdila da je žena priznala trovanje, dok je motiv i dalje nejasan, iako je Lana rekla da je njen muž psihički maltretirao ali nije bio nasilan. Zanimljivo je i to da ga je 2016. “slučajno” upucala samostrelom u glavu dok je spavao, ali je posle istrage utvrđeno da nije bilo namjere.

Istražitelji su po dolasku na mjesto zločina zatekli Lanu uplakanu i uznemirenu, a sahrana je održana prije nego što je policija otkrila da je u pitanju ubistvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.