Presrećna mama: Severinin sin krenuo u školu (FOTO)
Severina Kojić

Presrećna mama: Severinin sin krenuo u školu (FOTO)

Za pjevačicu Severinu Kojić 3. septembar je bio poseban dan! Njen šestogodišnji sin Aleksandar, iz veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, krenuo je u ponedjeljak u prvi razred.

Mnogi su pomislili da će njihov nasljednik pohađati privatnu školu ali je, ipak, riječ o državnoj zagrebačkoj ustanovi.

"Škola je internacionalna i jedna je od najboljih u Zagrebu", rekao je za "Novosti" Severinin menadžer Tomislav Petrović.

14Severina620x0

Foto: Instagram

Mediji navode da su se Severina i Aleksandrov otac, u ponedjeljak ponovo sreli, ali, ovoga puta, ne u sudu već ispred škole.

Pjevačica je, navodno, bila u pratnji supruga Igora Kojića a radost povodom polaska u školu malog Aleksandra podijelila je sa pratiocima na "Instagramu", objavivši zajedničku fotografiju sa sinom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.