Podgoričanka uhapšena zbog napada na supruga, koristila i nož
ilustracija

Nasilje u porodici

Podgoričanka uhapšena zbog napada na supruga, koristila i nož

Podgoričanka E.M. (49) uhapšena je zbog sumnje da je napala svog supruga nanijevši mu više tjelesnih povreda. Ona je privedena uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici iako je tokom sukoba sa suprugom koristila i nož, piše Dan.

Ona je na supruga, navodno, nasrnula u porodičnoj kući u toku burne rasprave, piše Dan.

“Nakon verbalnog došlo je i do fizičkog sukoba, a osumnjičena je u jednom momentu potegla nož. U toku svađe je, kako se sumnja, prislonila nož na njegov stomak u namjeri da ga zastraši. Suprugu je nanijela lakše povrede dok ga je udarala rukama”, navode u policiji, prenosi list.

Slučaj je prijavljen policiji koja je došla na vrijeme i brzom intervencijom spriječila teži incident.

E.M. je uhapšena na mjestu događaja i iste noći predata nadležnom tužiocu u Podgorici koji ju je saslušao.

U posljednje vrijeme ovo je drugi slučaj zvanično prijavljen policiji u kojem je žrtva nasilja muškarac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.