Napad na advokaticu: Udario je pesnicom u glavu, teško povrijeđena
Ilustracija

Napadač suprotna stranka u sporu

Napad na advokaticu: Udario je pesnicom u glavu, teško povrijeđena

U zgradi novosadskog suda danas oko podne, teško je povrijeđena, kako saznajemo advokatica dr Enika Veg (65) iz Novog Sada koju je iznenada napao muškarac koji je poslije toga pobjegao odatle.

Incident se dogodio na drugom spratu sudske zgrade, ispred kancelarije za međunarodnu ovjeru dokumenata. Muškarac koji se tu zatekao, kako saznaju Novosti, advokaticu je udario pesnicom, usljed čega je ona pala na pod.

Zaposleni su odmah pritrčali povrijeđenoj advokatici i pozvali hitnu pomoć i policiju. Ekipa Službe hitne medicinske pomoći je dr Veg poslije ukazane pomoći na licu mjesta, prevezla u Urgentni centar.

"Pacijentkinja je zadobila teške povrede glave, ali je u svjesnom i stabilnom stanju", rečeno je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

"Urađena je primarna hirurška obrada rane i nalazi se na opservaciji. Napadač na advokaticu Enike Veg u hodniku novosadskog Osnovnog suda je suprotna stranka u jednom njenom slučaju, potvrdili su za Tanjug iz njene kancelarije. 

Identitet muškarca je poznat policiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.