Lavica ugostila turiste, ušla i u vozilo (VIDEO)
Foto:Screenshot

Lavica ugostila turiste, ušla i u vozilo (VIDEO)

Dokazujući da su čak i velike mačke maze, odrasla lavica u safari-parku na Krimu se pojavila da ugosti turiste, a nakon toga je ušla u vozilo sa njima želeći da se druži.

Čini se da je lavici Filji bilo pomalo dosadno dok se izležavala na suncu u parku u Simferopolju. Nailazak turističke ture izgleda da je oraspoložio, pa je odlučila da se malo druži.

Prvo je došla do vozača, uskočila iza njega, izgurala ga sa sjedišta, a onda se zaputila do ostalih putnika da ih pozdravi.

Na snimku Filja se ponaša više kao kućni pas nego kao divlja životinja.

Nakon druženja i poziranja sa turistima za selfije, Filja je odlučila da je vrijeme da se oprosti od gostiju.

Safari-park Tajgan je dom za više od 50 lavova, a osim njih tu su i žirafe, medvedi, nojevi, kenguri i druge životinje, prenosi portal Radio televizije Srbije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.