Mandić i Dodik

Susret sa Dodikom u Beogradu

"Jedinstvo i sloboda srpskog naroda treba da budu zajednički cilj svim Srbima"

Na poziv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić prisustvovao je svečanom otvaranju „Dana Srpske u Srbiji“ u Kombank dvorani u Beogradu.

Kako je saopšteno iz NSD-a, Mandić je nakon toga imao i sastanak sa predsjednikom Dodikom, na kom su zajednički konstatovali da Srbi iz Crne Gore i njihovi politički predstavnici treba da održavaju stalnu komunikaciju sa političarima iz Republike Srpske, kako bi zajedno unapređivali položaj srpskog naroda u Srpskoj, Crnoj Gori i čitavom regionu.

 Jedinstvo i sloboda srpskog naroda treba da budu zajednički cilj svim Srbima, naglasili su u razgovoru. 

Delegacija NSD-a, u čijem sastavu je pored Andrije Mandića, bio i predsjednik Izvršnog odbora Milutin Đukanović, susrela se potom i sa Darkom Mladićem, sinom generala Ratka Mladića.

MandiciDjukanovicsaDarkomMladicem

Mandić, Mladić i Đukanović

"I pored teške situacije i stalnih međunarodnih pritisaka na porodicu Mladić, on je poslao posebne pozdrave Srbima u Crnoj Gori, pozivajući ih da budu jedinstveni i među sobom i sa Srbima u Srpskoj i Srbiji, jer ovakvo teško stanje nije održivo na duže staze i da moramo izdržati", zakčjučuje se u saopštenju NSD.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.