Kanje Vest će se kandidovati za predsjednika SAD 2024. godine
Kanje Vest

Nije šala

Kanje Vest će se kandidovati za predsjednika SAD 2024. godine

Ako ste pomislili da se Kanje Vest 2015. godine šalio kada je rekao da mu je u planu kandidatura za predsjednika Sjedinjenih Američkih država, izgleda da je stvar sasvim ozbiljna.

U jednom radijskom intervjuu, američki reper otkrio je da nije odustao od ideje da vodi SAD.

- Ako odlučim da to uradim, to će se dogoditi. Neću pokušavati, već ću postati predsjednik. Da, 100% će se dogoditi… 2024. godine - rekao je Vest.

Reper je jedan od rijetkih poznatih ličnosti koje su pohvalile rad aktuelnog predsejdnika Donalda Trampa, koji dolazi iz republikanske partije, uprkos njegovom problematičnom odnosu prema crnoj zajednici.

- On zna da ne može da bude najbolji predsjednik ako ga crna zajednica ne prihvati - rekao je on.

Kontroverzni reper, koji je u braku sa Kim Kardašijan, posljednjih meseci često je tema javnosti zbog nesvakidašnjih stavova koje redovno iznosi na Tviteru.

Story.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.