Medojević za glumca mislio da je migrant:
Foto: FB, Polucija

Medojević za glumca mislio da je migrant: "Problemi samo rastu"(FOTO)

Lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević objavio je juče na svom Tviter profilu fotografiju koja je izazvala brojne šaljive komentare.

Naime, Medojević je da bi istakao značaj problema koji su sve veći u Evropi a tiču se migranta, objavio fotografiju sa snimanja jedne Netfliksove serije, misleći da se radi o migrantu i njemačkom specijalcu.

"Miroljubivi migrant sa zanimljivom tetovažom i njemački specijalac. Problemi sa migrantima samo rastu", napisao je uz opis ove slike Medojević.

4066228911877734713625421798751669572337664n1

Foto: FB, Polucija

Brzo se ispostavilo da se radi samo o jednom kadru sa snimanja nove serije čija se premijera očekuje u novembru, te da na fotografiji nije migrant, već profesionalni sportista Vito Pirbazari koji će se oprobati u ulozi glumca

 

Објава коју дели Vito Pirbazari (@vito_vittorio) дана

.

Medojević je nakon greške obrisao ovaj post sa Tvitera.

"Ovo je scena iz nekog filma. Ali ne mijenja suštinu problema koji je sve veći", naveo je Medojević nakon toga.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.