Aleksandar Kolarov

Oštre kritike Kolarova na račun Marušića i Stojkovića

"Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nisi Crnogorac?"

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kritikovao je igrače Crne Gore koji su rođeni u Srbiji.

Kolarov je rekao da igrači poput Filipa Stojkovića i Adama Marušića nisu vjerovali u sebe kada su birali da igraju za selekciju Crne Gore.

"Sa Filipom Stojkovićem i Adamom Marušićem bismo imali opciju više. Ali, treba da se zapitamo zašto oni ne vjeruju u sebe. Otišao sam u Lacio, nisam igrao za reprezentaciju, a nikad mi nije palo na pamet da igram za Crnu Goru", rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi,prenosi B92.

Stojković i Marušić, sada fudbaleri Crvene zvezde i Lacija, igraju za Crnu Goru iako su obojica rođeni u Srbiji. Aleksandar Kolarov ih je pokrenuo govoreći o problemu koji Srbija ima sa nedostatkom bekova. 

"Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nisi Crnogorac, za Austriju ako nisi Austrijanac. To nije klub. Njihov izbor je bio taj jer nikad nisu vjerovali da će igrati za reprezentaciju Srbije. Otkud znate da bi igrao ili ne, ne može neko drugi da vjeruje ako on ne vjeruje", kazao je Kolarov. 

Tema na konferenciji za novinare bila je atmosfera u reprezentaciji tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a Kolarov je rekao da je ona bila vrlo dobra, koliko on zna. 

"Bio je sastanak posle utakmice sa Švajcarskom gdje niko nije povisio ton, već smo pričali otvoreno o utakmici sa Brazilom. Sastanak je završen tako što smo se zagrlili na sred svlačionice, što ja znam dok sam bio tamo. Da li je neko pravio puč ili nije, koliko sam ja vidio, situacija je bila ne dobra, nego super". 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.