Istraga o trostrukom ubistvu u Makedoniji: Osumnjičena i ćerka
Ilustracija

Veliki obrt

Istraga o trostrukom ubistvu u Makedoniji: Osumnjičena i ćerka

Glavni osumnjičeni za ubistvo bračnog para Pocesta i njihove 14-godišnje ćerke u Debru je starija 25-godišnja ćerka, objavili su mediji.

Portal Info-škip (infoshqip.com), kako prenose makedonski mediji, pozivajući se na nezvanične informacije iz lokalne policije, naveo je da je osumnjičena B. P. (25) imala pomoć još dvije osobe - jedne iz Gostivara, koja joj je pomogla kod prevoza, i druge iz Debra, koja je obezbijedila pištolj.

Osumnjčena se nakon trostrukog ubistva odmah vratila u Italiju, gdje je živela sa porodicom, a u Debar je ponovo došla kada ju je rodbina obavijestila o ubistvu roditelja sestre, koje se dogodilo 26. avgusta.

Kako prenose makedonski mediji, sve troje osumnjičenih privedeni su u sud u Gostivaru, koji je, zajedno sa tužilaštvom iz tog grada, nadležan za slučaj trostrukog ubistva u Debru, gdje im je određen tridesetodnevni pritvor.

Bračni par Amit (54) i Nezmje (53) Pocesta i njihova ćerka Anila (14) ubijeni su iz pištolja 26. avgusta u jutarnjim satima u svojoj kući u Debru, dok su spavali. Bliska rodbina ih je pronašla istog dana oko 21 sat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.