Bokan: KK Budućnost Voli ima za imperativ pobjedu u ABA ligi
Dragan Bokan,Foto: PR Centar

Bokan: KK Budućnost Voli ima za imperativ pobjedu u ABA ligi

Košarkaški klub (KK) Budućnost Voli ima za imperativ pobjedu u ABA ligi, poručio je predsjednik tog kluba Dragan Bokan, navodeći da će sezona, u toj ligi, biti sa najvećim očekivanjima, otkad klub postoji.

On je danas, na pres konferenciji povodom potpisivanje ugovora o saradnji sa NLB Bankom, kao premium sponzorom kluba za sezonu 2018/2019, podsjetio da ta Banka od prvog dana uz KK Budućnost, „otkad je nova uprava preuzela klub 29.7.2011“.

„NLB Banka i KK Budućnost Voli su ostvarili najvažniju bitku, a to je bilo 2011. i 2012. godine kad je NLB Banka pomogla da klub opstane. Bio je jako veliki dug prema NLB Banci, i to je nešto što je najviše opterećivalo KK Budućnost tog dana kada je nova uprava preuzela klub“, istakao je Bokan.

On je ukazao da je NLB banka bila uz KK Budućnost kad je bilo 500 gledalaca u Sportskom centru (SC) Morača.

„NLB Banka je pokazala veliku društvenu odgovornost kad je u pitanju Podgorica i Crna Gora, je su bili uz klub kojem nisu cvijetale ruže u tom periodu, a sada je to potpuno druga dimenzija. Budućnost je među 16 najboljih ekipa u Evropi, ovo je najveći sportski događaj u novijoj istoriji, gdje ćemo imati cijele godine, iz sedmice u sedmicu spektakl u Podgorici, i to je nešto što je prepoznala NLB Banka“, naveo je Bokan.

On je poručio da će igrači Budućnosti ponosno nositi logo NLB Banke.

Glavni izvršni direktor NLB Banke, Martin Leberle, podsjetio je da je NLB Banka prepoznala potencijal KK Budućnost mnogo prije osvajanja ABA lige.

„Danas mi ne obnavljamo samo našu posvećenost klubu i igračima, trenerima i upravi kluba, već postajemo Premium partner ovog kluba. Sa ovim smo ponosni svi u NLB Banci. I posljednje, ali ne manje važno i naši klijenti će imati benefite od ove saradnje kroz nove servise. Sa nestpljenjem iščekujemo novu, još uzbudljiviju sezonu, kada će se košarkaši između ostalog boriti za titulu Euro lige i punim srcem navijamo za njih“, istakao je Leberle.

Na pitanje novinara ima li novina kad je u pitanju pojačanje na poziciju centra, Bokan je rekao da je „još uvijek rano za to“.

„Sjutra veče igramo protiv Mege, poslije toga protiv Kineza, i prvi dio priprema se završava u Beogradu. Poslije turnura koji je u Italiji, donijećemo odluku na kojim pozicijama tražimo pojačanja, Sve će zavisiti od probnih utakmica i mišljenja i strategije gospodina Džikića“, naveo je Bokan.

Upitan da li je zadovoljan radovima u dvorani SC Morača, Bokan je rekao da radovi u dvorani se odvijaju planiranom dinamikom.

„Kako sad stvari stoje, 13. septembra Euro liga i IMG kompanija koja je sponzor Euro Lige će doći vezano za kontrolu dvorane. Postoji još jedna opcija, jer obilaze cijelu Evropu i svih 16 dvorana i klubova, postoji šansa da se to odloži za 19.septembar, ali bilo o 13.ili 19.septembar Budućnost će biti spremna. Ako bude 19. biće gotov VIP salon, a do 13. se nadam da će biti 99 odsto stvari u SC riješeno“, istakao je Bokan.

Na pitanje novinara da li ima nešto novo kad je u pitanju prodaja ulaznica, Bokan je rekao da će pojedinosti oko prodaje ulaznica biti saopštene na sjutrašnjoj pres konferenciji.

„Analizirajući potražnju sezonskih karata, u odnosu na Euroligaše koji su zadnjih decenija igrali Euro ligu, siguran sam da će Budućnost oboriti rekord, jer već sada, prije početka prodaje karata, imamo preko dvije hiljade trebovanih godišnjih karata“, kazao je Bokan.

Komentarišući detalje ugovora sa NLB Bankom, Bokan je istakao da je ugovor potpisan na godinu, a da su pojedinosti tog akta poslovna tajna.

„Jako je povoljan i važan ugovor za KK Budućnost. Radi se o Premium ugovoru. Jako je bitan ugovor, a jedan je od najvažnijih poslije ugovora sa kompanijom Voli“, rekao je Bokan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.