Udes na zaobilaznici: Djevojčica teže povrijeđena, Bjelopoljac lakše (FOTO)
Sa lica mjesta, foto:Kodex

Sudar dva automobila u mjestu Ribnik

Udes na zaobilaznici: Djevojčica teže povrijeđena, Bjelopoljac lakše (FOTO)

U sudaru dva putnička automobila koji se danas oko 15 časova dogodio na zaobilaznici oko Bijelog Polja u mjestu Ribnik, dvije osobe su povrijeđene.

Do udesa došlo kada se automobil marke ford fokus, registarskih oznaka PV AT 591 koji se kretao iz pravca Rakonja sudario sa automobilom wolkswagen Golf 2, registraskih oznaka BP AK 994 koji se kretao iz suprotnog pravca.

Povrijeđen je vozač golfa Bjelopoljac Novak Šebek(25) i četrnaestogodišnja M.V. koja je bila na mjestu suvozača u vozilu ford focus. Povrijeđeni su odmah prebačeni u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje im je ukazana ljekarska pomoć, i nisu životno ugroženi.

Šebeku su ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede i biće zadržan na posmatranju iz preventivnih razloga, budući da se žali na bolove u glavi.

14-godišnjoj djevojčici je konstatovana teža tjelesna povreda u vidu naprsnuća stopala jednog ekstremiteta, saopšteno je Kodexu iz bjelopoljske bolnice.

406171822693474303489547076166943253725184n

Foto:Kodex

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je automobil ford focus pokušao da se isključi sa magistrale ka naselju Ribnik, a u tom momentu je naišao golf koji se kretao glavnim putnim pravcem iz suprotnog smjera.

Od siline udara otpala je šoferšajbna golfa i uništeni su prednji djelovi oba vozila.

4069461721527714083158534972301999564390400n

Foto:Kodex

Službenici CB Bijelo Polje obavili su uviđaj uz prisustvo nadležnog tužioca.

Saobraćaj na tom dijelu obilaznice sada se odvija regularno, nakon što je bio prekinut zbog vršenja uviđaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.