Žena slomila nogu na otvaranju Žeželjevog mosta, Vučić prišao da vidi je li dobro
Foto: Tanjug

Žena slomila nogu na otvaranju Žeželjevog mosta, Vučić prišao da vidi je li dobro

Jedna žena slomila je u subotu nogu, tokom ceremonije otvaranja Žeželjevog mosta u Novom Sadu.

Ona je u želji da se što više približi zvaničnicima koji su učestvovali na ovom događaju, ne gledajući gdje gazi, zapela za kablove televizijskih ekipa i pala na saobraćajnicu, prenosi "Blic".

Dok je ležala tokom pregleda na nosilima Hitne pomoći, prišao joj je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, i upitao je da li je dobro.

Kako se navodi, nakon kratkog razgovora, Vučić se vratio svojim obavezama, a ona je prebačena u bolnicu.

List navodi, da je tokom otvaranja mosta u Novom Sadu još jednoj starijoj ženi pozlilo zbog jakog sunca, ali su joj građani pomogli da izađe iz gužve i pozvali Hitnu pomoć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.