Ovo su tri znaka da imate
Ilustracija

Ovo su tri znaka da imate "pravu" ljubav

Ljubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Holivuda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada.

Pitate se, što je zapravo prava ljubav? Ove emocija pomoći će vam da spoznate u kakvoj se vezi nalazite. 

RADOST

Vidite ga, zjenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmijeh, a srce počne jače kucati. Srećni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav. Možete vi biti pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumiti, a duboko u svom srcu znaćete jeste li srećni s nekom osobom ili ne.

I ne, pritom ne mislimo na radost izazvanu dobijanjem materijalnih znakova pažnje, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pokraj čovjeka kojeg volite.

UNUTRAŠNJI MIR 

Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekog ko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao biti vaša prava ljubav. 

Osoba koja vam pomaže da dosegnete svoj unutrašnji mir, vrijednija je od zlata. Ne zaboravite i vi biti primjer svojim ponašanjem.

STRAST ...IZVAN SPAVAĆE SOBE

Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe ko će biti strastven i u drugim poljima života. Neko ko će strastveno uživati u svojim hobijima, podsticati vas da istražujete svoje želje i podržavati vas u ostvarenju svojih snova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.