Dragan Tufegdžić

"Crmničanima koji rade u Baru obećana besplatna putarina u zamjenu za glas"

Jedno od ko zna koliko obećanja DPS-a, njihovog ministra Gvozdenovića da će Crmničani moći da putuju do Bara, kroz tunel besplatno, pokazalo se kao i do sada lažno, navodi se u saopštenju Dragana Tufegdžića, odbornika Demokrata u Skupštini Opštine Bar.

On je saopštio da je pred lokalne izbore u maju ove godine stanovnicima crmničkih sela koji rade u Baru obećana besplatna putarina u zamjenu za glas.

"Kako je to velika finansijska stavka u budžetu stanovnika ovog resursima bogatog, ali realno zapuštenog i osiromašenog kraja, nesumnjivo je da su se  građani obradovali tom obećanju.

Kao prvo g-din ministar Gvozdenović je zloupotrijebio položaj i učestvovao u kampanji DPS-a za lokalne izbore. Kao drugo obvećavao je slobodan prolaz bez plaćanja putarine kroz tunel, naravno trgujući na ovaj način glasovima.  Da podsjetimo, pred izbore na par dana su naš grad posjetili i ministri Bogdanović i Simović koji je obećavao u Mrkojevićima poljoprivredne kredite, slučajno u jeku kampanje za lokalne izbore", navodi Tufegdžić.

Dodaje kao treće, da su po riječima predsjednika ove mjesne zajednice, Đura Markovića, Crmničani i ovaj put "prevareni i izigrani od strane njegovog DPS ministra, iako je on ažurno i po dogovoru sa njim spisak stanovnika koji bi imali free prolaz, dostavio predsjednici DPS-a Bar".

"Da li je lokalni DPS i njihova predsjednica organ lokalne uprave koji odlučuje o ovim pitanjima ili je u pitanju trgovina ljudskom mukom za još 52 sigurna glasa, pa puta 4, kakva je njihova dobro poznata računica?

Dok se opštinski funkcioneri vozikaju na račun građana, onako bez ikakvog osjećaja odgovornosti sa pričom "može nam se", Crmnica i Crmničani će im biti  samo mjesto i  brojka koje će oni i njihovi garancija-ministri, da će se obećano ispuniti, posjetiti pred neke izbore pa iako su neki od njih rođeni upravo tu. Monteput će, sa druge strane, pomagati izgradnju saobraćajnica u Rožajama, a Crmničani će plaćati prolaz i kazne za nepropisno parkiranje na nekada njihovoj đedovini", zaključuje Tufegdžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.