Poznata turska glumica drastično promijenila izgled(FOTO)
Merjem kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni"

Poznata turska glumica drastično promijenila izgled(FOTO)

Iako je Merjem Uzerli u privatnom životu plavuša, mnoge je iznenadila kada je na društvenim mrežama pokazala sasvim drugačiji izgled. Turska glumica koju domaća publika pamti po ulozi sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', svoju kosu je ofarabala u tamno smeđu boju.

Turska zvijezda Merjem Uzerli nedavno je boravila na odmoru u Hrvatskoj u društvu dečka, kolege Tamera Tirasoglua, a nakon povratka s ljetovanja odlučila se na veliku promjenu.

Glumica je sada brineta, a novom frizurom pohvalila se na Instagramu i dodala kako je razlog ove promjene snimanje novog filma.

Merjem je u seriji 'Sulejman Veličanstveni' imala crvenu kosu. Ulogom sultanije Hurem osvojila je brojne obožavatelje, posebno žene koje su željele da izgledaju poput nje.

Kako ima plave oči i prodoran pogled uz tamnu kosu će joj još jače doći do izražaja, pa joj novi izgled zaista ide u korist. I ranije je bila tamnokosa, i to 2002. ali i 2006. godine.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.