Balić izručen Crnoj Gori zbog pokušaju ubistva u Budvi
ilustracija

Balić izručen Crnoj Gori zbog pokušaju ubistva u Budvi

Službenici Interpola Podgorica su juče u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije realizovali ekstradiciju lica iz Mađraske u Crnu Goru koje se potraživalo na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora izrečene zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Iz Mađarske je izručen juče Sefer Balić (32) iz Novog Pazara.

"On je lišen slobode na teritoriji Mađarske, na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju na koju je pravosnažno osuđen presudom Višeg suda u Podgorici", naveli su iz Uprave policije,

Balić je, podsjećaju, 15.05.2015. godine u Budvi, kako je presuđeno, ovo krivično djelo počinio na štetu M.N, na način što mu je, nakon kraće verbalne rasprave, upotrebom noža nanio teške tjelesne povrede.

On se nakon počinjenog djela udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.