Incident u piceriji: Sveštenik u mantiji flašom udario Budvanina pa pobjegao
Budva

Incident u piceriji: Sveštenik u mantiji flašom udario Budvanina pa pobjegao

Budvanska policija traga za srpskim državljaninom J. B., sveštenikom Srpske pravoslavne crkve koji je u srijedu popodne flašom udario Budvanina R. Đ. (75) u piceriji nadomak Autobuske stanice u Budvi, pišu Vijesti.

Picerija je vlasništvo Vojislava Janjuševića, koji je ispričao da je sa svojim prijateljem R. Đ. sjedio za stolom u svom lokalu, dok je sveštenik koji je bio u mantiji sjedio u susjednom kafiću.

Navodno između njih nije bilo nikakve komunikacije, prije nego što je došlo do incidenta.

"Mi smo sjedjeli za našim stolom i nismo imali kontakt sa sveštenikom, koji je bio u susjednom lokalu. U jednom trenutku primijetio sam kako sveštenik ustaje i prilazi mi sa leđa. Uzima flašu i njom udara R. Đ. u glavu. Skočio sam da pomognem prijatelju, kome je počela da krvari glava. Sveštenik je odmah nestao“, ispričao je Janjušević, tvrdeći da nije bilo međusobnih provokacija.

Prema njegovim riječima, odmah je prevezao prijatelja do Hitne pomoći koja se nalazi stotinjak metara od lokala.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć, ali u ordinaciju su odmah stigli inspektori CB Budva koje su o incidentu obavijestili iz Doma zdravlja.

"Povezao sam prijatelja u cetinjsku Opštu bolnicu, gdje mu je posekotina zašivena, nakon čega smo se vratili u Budvu i otišli u stanicu policije kako bi dali izjavu“, kazao je Janjušević.

Policijski inspektori potražuju sveštenika, čiji je identitet je utvrđen.

Obišli su i manastir u kome je navodno i boravio i obavijestili sveštenstvo o incidentu.

Vijesti.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.