Stanišić ponovila da je napadnuta, Vidak negirala: Ona je mene odgurnula
Sara Vidak, foto: Screenshot/vijesti

Napad na sutkinju u Kotoru

Stanišić ponovila da je napadnuta, Vidak negirala: Ona je mene odgurnula

Sutkinja Momirka Tešić odbila je prijedlog za ukine pritvor Beograđanki Sari Vidak (20) optuženoj da je 14. avgusta oko podne u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala sutkinju Jelenu Stanišić, te da je sutkinja zadobila laku tjelesnu povredu. Glavni pretres nastavlja se 5. septembra, javlja TVCG.

Sara Vidak, optužena zbog napada na sutkinju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić negirala je krivicu, javila je TVCG.

Ona je na suđenju u Osnovnom sudu u Kotoru kazala da je Stanišić nju uhvatila za ruku i da je odgurnula.

Sutkinja je ponovila da je napadnuta na radnom mjestu, što je potvrdilo i više svjedoka na današnjem suđenju.

Sutkinja Stanišić ostala je pri ranijem iskazu, navodeći da joj je ogrebotina nastala nakon što je Vidak uhvatila za ruku i zavrnula je.

Podsjećamo, Tužilaštvo Vidakovu tereti za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, za koje je zaprijećena kazna zatvora od tri mjeseca do pet godina.

Njoj je ranije određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva. Sud je odbio i jemstvo od 10.000 eur, koje je ponuđeo da bi se Vidak branila sa slobode.

Incident se dogodio 16. avgusta na kraju prekršajnog postupka protiv Stevana Prpe, momka osumnjičene Vidak, koji je kažnjen novčano 90 eura zbog saobraćajnog prekršaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.